Bouwregister is een sociaal portfolio voor de bouwsector. Simpelgezegd een online bouwbord. Bouwregister heeft ondertussen ca. 800 projecten gepubliceerd en meer dan 3.000 bouwpartijen opgenomen. Alle betrokken bouwpartijen leveren samen de input voor de projectpublicaties. We zetten het bouwproject centraal en sorteren daar alle nodige informatie onder. Denk aan de betrokken bouwpartijen, specifieke informatie, externe publicaties, foto's en video's. 

Wat kost Bouwregister?

Bouwregister is gratis. U kunt gratis registreren en uw bedrijf bij het project op het bouwbord zetten. Er zijn mogelijkheden tot een lidmaatschap. Dan krijgt u de volgende extra mogelijkheden tot uw beschikking: 

 • Het insturen van projecten. U hoeft zelf weinig te doen, onze redactie doet het werk voor u;
 • Projectdata aanpassen;
 • Uw bedrijfsnotatie wordt een directe weblink naar uw bedrijfswebsite;
 • Uw bedrijfsnotatie wordt herkenbaarder door uw bedrijfslogo;
 • U krijgt persoonlijke aandacht van onze redactie die u zullen helpen uw bedrijf te profileren.

De kosten van een eventueel lidmaatschap zijn jaarlijks € 50,- (excl. BTW). Vraag eventueel naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Waarom Bouwregister?

Wij bieden u de mogelijkheid om uw aandeel aan projecten te presenteren en dus uw bedrijf te profileren. U kunt uw bedrijf in de picture zetten en nieuwe opdrachtgevers aantrekken. Als bezoeker is Bouwregister een continuë aanvoer van nieuwe projectgegevens. Weten wat er speelt is belangrijk in deze markt. Bouwregister werkt samen met 12Build.nl, dé online aanbestedingstool om hoofdaannemer met onderaannemer te verbinden, en uw referenties op Bouwregister worden op 12Build getoond waardoor uw bedrijfsnotatie hoger wordt gewaardeerd. 

Welke doelgroep bereik ik?

Op basis van statistieken kunnen we u een indicatie geven van wie onze site bezoekt en hoevaak. 

 • Onze doelgroep is vrijwel de gehele bouwkolom. Varierend van de architect die inspiratieprojecten zoekt, de opdrachtgever die een bouwpartner zoekt, de geïnteresseerde die wil weten wat er naast de deur wordt gebouwd en de trotse bouwer die wil weten wat er speelt in de bouw. 
 • Geografisch komen onze bezoekers uit heel Nederland (en enkele daarbuiten). 
 • Ruim 60% van de bezoekers vind onze website via Google en 'stapt in' middels de meest uiteenlopende zoektermen. Het vaakst beginnend met 'architect/aannemers van ...'. 
 • Onze bezoekers zijn voornamelijke doordeweeks actief tijdens kantoortijden, dit duidt op zakelijk verkeer. 
 • Gemiddeld worden er per maand 5.000 pagina-weergaven getoond, waarvan ruim 70% nieuwe bezoekers betreft.
 • Via social media bereiken we een grote hoeveelheid zakelijke gebruikers via bijvoorbeeld onze ca. 6.500 volgers tellende Twitter-account. 

Partners